Göteborg

Vuxenutbildning i Göteborg hos Cuben Utbildning

Cuben Utbildning erbjuder vuxenutbildning i Göteborg på grundläggande- och gymnasial nivå och svenska för invandrare (Sfi). Vi är ett utbildningsföretag inom vuxenutbildningen i Göteborg. Vår verksamhet bygger på småskalighet,
närhet till individen och ett tydligt målfokus som utgår från var och ens individuella framtidsplaner.

Vi har ett entreprenöriellt förhållningssätt och arbetar för att se, väcka och stötta eldsjälen i varje individ. Vår vision är “Den lilla skolan med den stora skolans möjligheter”. Vår pedagogiska grundsyn är att alla kan lyckas med sina studier, nå sina mål och förverkliga sina drömmar.

SFI

Vi erbjuder sfi utbildningar i Göteborg anpassade efter dina önskemål, erfarenheter, kunskaper och framtidsmål.

Vårt mål är att erbjuda hög kvalitet på våra utbildningar så att alla som studerar hos oss ska nå sina mål.

Hos Cuben Utbildning planerar vi sfi-utbildningen tillsammans med dig för att utbildningen ska passa just dig. Hur just din utbildning ska se ut beror på bland annat på vad du har för utbildning från ditt hemland, vilken kompetens och vilka mål du har. Vi finns i moderna utbildningslokaler som är anpassade för vuxna. Vi använder olika metoder, digitala verktyg och hjälpmedel för information, kommunikation och lärande. Våra lärare har lärarexamen och erfarenhet av att undervisa vuxna.

Vux

Vi erbjuder vård- och omsorgsutbildning. Utbildningen ger dig kunskaper för arbete inom vård- och omsorgsområdet. Du får en bred yrkeskompetens och kan arbeta med personer inom hälso- och sjukvård, psykiatri eller äldreomsorg.

Uppdragsutbildningar

Systematiskt kvalitetsarbete

Vi kan erbjuda utbildning för enskilda skolor, företag och kommuner som vill utveckla och kvalitetssäkra sin verksamhet.

Elever berättar

Veronika Gerasimova

– Från början var jag rädd för att prata svenska men lärarna på Cuben utbildning lärde mig att tro på mig själv. Dom visade att jag kunde och att det fanns möjligheter, det vara bara att ta dem!

Elena Kim

Elena har läst sfi och starta företag på Cuben Utbildning. Med inspiration från rötterna i Korea och med fyra egna barn var affärsidén klar att sälja koreanska barnkläder och accessoarer på den svenska marknaden.

Yasar Öztürk

-Jag trodde inte att det skulle vara så lätt, men det var det! Man måste börja sfi, det är det viktigaste. Att som här på Cuben kunna läsa både sfi och gå en yrkesutbildning har hjälpt mig att nå mina mål.

Fler elevberättelser

Hitta hit

Regnbågsgatan 7 Buss 55, 45, 16, 99, 158, 510  Hållplats Regnbågsgatan

Här erbjuder vi sfi, grundläggande kurser, vård och omsorgs utbildning samt stöd och matchning.

Besöksadress

Regnbågsgatan 7, 417 55 Göteborg