SFI Kungsbacka

Swedish for immigrants

Swedish for immigrants

SFI – När du väljer att studera SFI i Kungsbacka kan du känna dig säker på att vi kommer att göra allt för att se till att dina studier planeras efter dina mål, önskningar och behov. Faktorer som tidigare utbildningar och andra kompetenser från ditt hemland tas på allvar, och de kan vara till stor nytta för dina framtida mål. På Cuben utbildning i Kungsbacka tar vi inget för givet och vi lyssnar till alla elevers önskningar för att vi tillsammans ska nå de bästa möjliga lösningarna på personlig nivå. Det kan ibland kännas överväldigande att lära sig ett nytt språk, men våra lärare har lång erfarenhet och kommer att guida dig rätt och svara på dina frågor när du behöver hjälp.  

PRAKTIK – Du kan kombinera sfi med praktik/arbete. Vår praktiksamordnare hjälper dig att hitta en praktikplats. Vi erbjuder sfi i Kungsbacka anpassade efter dina önskemål, erfarenheter, kunskaper och framtidsmål.

KVALITET – SFI i Kungsbacka hos Cuben Utbildning erbjuder studier i svenska språket med hög fokus på kvalitet. Allt för att du ska kunna vidareutbilda dig eller lättare hitta ett arbete som du gillar.

Cuben erbjuder SFI på alla studievägar och alla kurser (A, B, C, D) dag och kväll. Du bestämmer själv när och hur du vill studera.

Vi erbjuder sfi i Kungsbacka anpassad efter dina önskemål, erfarenheter, kunskaper och mål för din framtid. Vi finns i Kyrkskolan, Södra Torggatan 9-11 i centrala Kungsbacka.

Målet är att du så snabbt som möjligt ska få ett arbete och/eller studera vidare.

För mer information
theresa.hakansson@cubenutbildning.se
Tele. 0736-26 78 50

kyrkskolan

 

Elever berättar

Jag blir lyssnad på och jag har fått mycket kunskaper för mitt framtida yrke.

Detta är den bästa tiden i mitt liv, vi är som en familj och lärarna är mycket trevliga. De förstår oss elever och vad vi har för behov. De är de finaste!

– Från början var jag rädd för att prata svenska men lärarna på Cuben utbildning lärde mig att tro på mig själv. Dom visade att jag kunde och att det fanns möjligheter, det vara bara att ta dem!

Fler elevberättelser

Hitta hit

Kyrkskolan,  Södra Torggatan 9-11, Kungsbacka