SFI Kungsbacka

Swedish for immigrants

Swedish for immigrants

SFI Hos Cuben Utbildning planerar vi sfi-utbildningen tillsammans med dig för att utbildningen ska passa just dig. Hur just din utbildning ska se ut beror på bland annat på vad du har för utbildning från ditt hemland, vilka kompetenser du har och vilka mål du har.

PRAKTIK Du kan kombinera sfi med praktik/arbete. Vår praktiksamordnare hjälper dig att hitta en praktikplats. Vi erbjuder sfi i Kungsbacka anpassade efter dina önskemål, erfarenheter, kunskaper och framtidsmål.

KVALITET Vårt mål är att erbjuda hög kvalitet på våra utbildningar så att alla som studerar hos oss ska nå sina mål.

Cuben erbjuder SFI på alla studievägar och alla kurser (A, B, C, D) dag och kväll. Du bestämmer själv när och hur du vill studera.

Vi erbjuder sfi i Kungsbacka anpassad efter dina önskemål, erfarenheter, kunskaper och framtidsmål. Vi finns i Kyrkskolan, Södra Torggatan 9-11 i centrala Kungsbacka.

Målet är att du så snabbt som möjligt ska få ett arbete och/eller studera vidare.

För mer information
vux@cubenutbildning.se
Tele. 0736-26 78 50

kyrkskolan

 

Elever berättar

Veronika Gerasimova

– Från början var jag rädd för att prata svenska men lärarna på Cuben utbildning lärde mig att tro på mig själv. Dom visade att jag kunde och att det fanns möjligheter, det vara bara att ta dem!

Elena Kim

Elena har läst sfi och starta företag på Cuben Utbildning. Med inspiration från rötterna i Korea och med fyra egna barn var affärsidén klar att sälja koreanska barnkläder och accessoarer på den svenska marknaden.

Yasar Öztürk

-Jag trodde inte att det skulle vara så lätt, men det var det! Man måste börja sfi, det är det viktigaste. Att som här på Cuben kunna läsa både sfi och gå en yrkesutbildning har hjälpt mig att nå mina mål.

Fler elevberättelser

Hitta hit

Kyrkskolan,  Södra Torggatan 9-11, Kungsbacka