SFI

SFI – Svenska för invandrare

När det kommer till vår SFI-utbildning ser vi till att planera dina studier efter dina behov och önskningar. Alla är vi olika och har olika kompetenser och utbildningar från våra hemland. Vi börjar med att ta reda på vad dina mål med dina SFI-studier är för att senare kunna genomföra din plan på bästa sätt. Våra lärare lyssnar noga och ser efter vad du behöver för att ta dig ut i arbetslivet eller för att studera vidare. Genom Cuben Utbildning öppnas är ny värld av möjligheter. Det är bara du som sätter gränserna för vad du vill uppnå.

SFI med praktik

Hos Cuben kan du kombinera dina sfi-studier med praktik på en arbetsplats. Vår coach hjälper dig till en praktikplats som passar för just dig.

Elever berättar

Jag blir lyssnad på och jag har fått mycket kunskaper för mitt framtida yrke.

Detta är den bästa tiden i mitt liv, vi är som en familj och lärarna är mycket trevliga. De förstår oss elever och vad vi har för behov. De är de finaste!

– Från början var jag rädd för att prata svenska men lärarna på Cuben utbildning lärde mig att tro på mig själv. Dom visade att jag kunde och att det fanns möjligheter, det vara bara att ta dem!

Fler elevberättelser