Vi söker sfi-lärare till Kungsbacka

2018-01-29

Vi söker sfi-lärare till Kungsbacka

Sfi-lärare till Kungsbacka
Kungsbacka – Sista ansökningsdag 2018-02-28
Vi har sedan starten 2011 erbjudit ett utbildningsalternativ med hög kvalitet och stor flexibilitet med höga resultat i form av betyg och egenförsörjning. Vi söker dig med stort engagemang och som vill vara med och utveckla verksamheten i Kungsbacka med högsta kvalitet.

Alla våra utbildningar tar avstamp i vad eleven har med sig av kunskaper och erfarenheter och undervisningen utformas efter individens mål och förutsättningar så att hon/han ska få rätt kompetens för arbetsmarknaden. Ambitionsnivån är hög och vi arbetar systematiskt med kvalitets- och utvecklingsfrågor.

Du ska vara intresserad av utmaningen att bidra till att våra elever når sina mål. Du ska kunna skapa en vuxenrelation i lärandet, där du bygger vidare på elevens tidigare kunskaper och erfarenheter. Eftersom alla ingår i ett arbetslag lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang för att utveckla verksamheten. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med stort fokus på kvalitet och utveckling.

Vi söker nu lärare i svenska som andraspråk för hel-/deltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa provanställning i 6 månader därefter tillsvidare.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och behörighet att undervisa i Sfi.

Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock
senast 2018-02-28

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kontakt
Arbetsgivare Cuben Utbildning AB
Arbetsort Kungsbacka
Kontaktperson Emelie Andervik, Enhetschef, emelie.andervik@cubenutbildning.se, 0735917600
Sanna Ahrens, Verksamhetschef, vux@cubenutbildning.se, 031-3896205
Villkor
Yrkestitel Sfi-lärare
Anställningsform Tills vidare
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid Heltid
Lönevillkor Fast
Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-02-28
Annonsen publicerades 2018-01-26